Racekattens konsulenter er personer, der er udpeget til opgaven grundet speciel erfaring på et givent område. Som medlem kan du anvende konsulenterne i din færd gennem katteverdenens mysterier, og med dagligdagens mere eller mindre underlige spørgsmål. Dette gælder selvfølgelig hvad enten du er erfaren opdrætter, ny katteejer, vil i gang med opdræt, vil starte med at udstille, eller bare generelt er forvirret.
Ved racespecifikke sygdomme henvises til Felis Danicas specialklubber.

Nedenfor kan du se, hvem du kan kontakte, indenfor specifikke emner:

Smitsomme sygdomme

Camilla Scharff

Ammetjeneste

Racekattens ammetjeneste er en slags akut kontaktservice der er til for at hjælpe opdrættere der pludseligt står med for mange eller for få killinger. Dette kan ske hvis en hunkat mister sine killinger og “savner” nogle nye, hvis nogle killinger mister deres mor, eller hvis der bliver født et meget stort kuld hvor man gerne vil bortadoptere nogle killinger af hensyn til hunkattens tarv. Har du en hunkat der lige har født (eller forventes at føde) et meget lille kuld og har du mod på at hjælpe en anden opdrætter (og nogle killinger), så må du også meget gerne henvende dig da der som oftest mangler egnede “ammer”.

Gurli Petersen

Genetik konsulent

Alle spørgsmål om kattegenetik og relaterede emner (farver, mønstre, stamtavler, indavl, sygdomme) kan rettes til vores genetikkonsulent.
Vil du gerne vide hvilke killinger du kan få fra en bestemt parring? Har du svært ved at farvebestemme dine killinger? eller passer det ikke med det du forventede? Hvordan laver jeg lige netop denne farve? Er PKD arveligt?

Hav gerne evt. stamtavler parat inden du ringer eller send dem pr. e-mail (også gerne links til online-udgaver).

Jan Krag

Adfærdskonsulent

Dorthe Bondesen

SoMe

Carina Andersen

Yasmin Mor