Potemøderne er typisk gratis for medlemmer af Racekatten - øvrige deltagere er velkomne mod betaling af 50 kr.
Tilmelding og yderligere info om potemøder kan ske pr. e-mail: workshops@racekatten.dk
Der oprettes ventelister til potemøder, hvor alt er optaget. Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer - så har en anden chancen for at deltage.

Potemøder for alle katteinteresserede

Hos Racekatten kan du optjene "poter" i 4 farver ved deltagelse i potemøder:Potemøder er tænkt som en uddannelse af de opdrættere, der er medlem af Racekatten og som ønsker at synliggøre overfor f.eks. killingekøbere, at de er seriøse med deres opdræt, har sat sig ind i de grundlæggende ting, samt hele tiden følger med og videreuddanner sig så godt som man nu kan. Det er også en oplagt mulighed for at møde andre opdrættere og netværke på tværs af race.

 

Da Felis Danica har lavet en Opdrætteruddannelse, har Racekatten valgt at stoppe med at udbyde grundlæggende potemøder, som før skulle til for at opnå "rød pote". I stedet opfordrer vi vores medlemmer til at deltage på Felis Danicas Opdrætteruddannelse. Når du har deltaget og fået dit diplom på Felis Danicas Opdrætteruddannelse, så tæller det som "rød pote" i Racekatten. Derefter kan du, ved at deltage på potemøder, opnå poter i de andre farver. Du kan godt begynde til potemøder, inden du deltager på Felis Danicas Opdrætteruddannelse, men du modtager først din pote, i den farve du har opnået, når du har dit diplom fra Felis Danicas opdrætteruddannelse. For at sikre at vi får registreret, at du har bestået uddannelsen, bedes du oplyse dette pr. mail til workshops@racekatten.dk.

 

Da der er flere hænder ind over arbejdsgangen, må du forvente lidt ekspeditionstid.

gives, når opdrætteren har deltaget i 4 potemøder (i alt 4 potemøder + FD) efter eget valg.

gives, når opdrætteren har deltaget i yderligere 4 potemøder (i alt 8 potemøder + FD) efter eget valg.

 gives, når opdrætteren har deltaget i yderligere 4 potemøder (i alt 12 potemøder + FD) efter eget valg.

Hvis stamnavnet indehaves af 2 personer, der begge er medlem af Racekatten, skal blot en af disse være tilstede på potemødet, for at få tildelt point. Logo må kun benyttes så længe min. 1 af indehaverne af stamnavnet er medlem af Racekatten. Når du har opnået en pote, kan du få et potelogo med stamnavn på - dette vil du kunne annoncere med på hjemmeside mv.